Free shipping for orders over RM50.00. *Only for local shipping
RM6.50
Love Triangle
Price RM6.50
Product SKU 9789673851539
Brand Kaoru 刘怡廷
Size (L x W x H) 14 cm x 0.8 cm x 20.5 cm
Reward Points 33
Points Needed 650
Availability Out Of Stock
Description
Highlight

- Penerbitan Asal oleh GEMPAK STARZ!

- Komik Kisah Percintaan dan Persahabatan Remaja.

- Karya Asal dari Kartunis Tempatan Malaysia.

"Hai! Nama aku Genji! Sepatutnya hari ni lucky day aku sebab perempuan dah lama aku minat setuju nak dating dengan aku. Tapi... kenapa lain yang ditunggu, lain yang datang?!!

Dia tu langsung bukan type aku suka. Nama je sama dengan perempuan idaman aku, Shasya. Aku tak boleh biar kawan-kawan tahu aku dah silap pikat perempuan! Walau macam mana pun, aku kena selesaikan "masalah" ni dengan segera!"

Koleksi karya cinta Kaoru didedikasikan untuk pembaca semua!

Novel grafik ni turut menyelitkan cerita "One Day Girlfriend", "Andai Mampu
Kuundur Masa" serta 16 muka surat ekstra "Love Triangle" belum pernah diterbitkan sebelum ni khas buat pembaca semua!


Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

- Komik Berwarna Hitam & Putih.

- Bahan bacaan secara digital boleh dimuat turun dari https://bit.ly/2rNrwVo.